Seleniet lamp

De Seleniet lamp heeft goedkeurde LED verlichting van LightsZ. Geeft zuiverende energie in de ruimte en absorbeert negativiteit. Bevordert de hogere zelf, geeft diepe inzichting.

Werking Seleniet lamp

U zal dieper in uw eigen paranormale vermogens kunnen graven en kracht geven om de wereld in een ander licht te zien. Meer verbonden voelen met uw eigen spiritualiteit en alles om u heen. De Seleniet lamp is sfeervolle LED verlichting. Maak een keuze uit zes verschillende modellen. Handgemaakt, uit voorraad leverbaar, CE veiligheidskeurmerk (niet gevaarlijk) met 2 jaar garantie van LightsZ. Is deze Seleniet lamp gemakkelijk te bestellen.

Seleniet lamp is rustgevend en heeft een lange geschiedenis van helende steen en er wordt gezegd dat het bescherming, harmonie en genezing van de ziel brengt in je lichaam, geest en huis.

Seleniet, genoemd naar Selene, de Griekse godin van de maan, is gemaakt van gips. Deze prachtige, maanachtig steen is op verschillende manieren gunstig voor ons. Heeft genezende eigenschappen, kan helpen om het evenwicht in het dagelijks leven te verbeteren en te bereiken.

Deze Seleniet lamp met LED verlichting is een belangrijk hulpmiddel voor iedere energiewerker of kristalliefhebber.LightsZ noemt de kristal eigenschappen van seleniet “vloeibaar licht”.

Seleniet wekt bij het opheffen van energie blokkades. De extreem hoge vibratie van Seleniet overspoelt uw energieveld met de hoogste vibraties van licht, waardoor uw geest wordt opgetild en u naar een verhoogde staat van zijn wordt geleid. Seleniet heeft een krachtige effect op u en uw omgeving. Een seleniet kristal is het ultieme energie-instrument in en om huis.

Door seleniet te verbinden met het werk dat we doen rond ons kroon chakra, kunnen we onzuiverheden uit de geest wassen. Inclusief negatieve gedachten, negatieve herinneringen, mentale blokkades en zelfs hulp tegen slapeloosheid. Door ons bewust te worden van de energie van de seleniet lamp, kunnen we onze zorgen en gedachten beginnen te voelen vervagen. We beginnen rustiger en rustiger te worden.

Tot slot over de Seleniet lamp

Seleniet is een kristal dat op onze toplijst staat om in huis te hebben, ook wel bekend als vloeibaar licht. Seleniet is een vorm van gipskristal. Seleniet is een zacht maar zeer krachtig mineraal dat in staat is om stilstaande energieën te verwijderen, geluk te brengen, giftige energie te reinigen, bescherming te bieden tegen psychische aanvallen en het huis en lichaam te zuiveren van negatieve energieën enz.

Helende werking Seleniet lamp energetische verlichting Seleniet lamp is de engelensteen bij uitstek. De hoge vibratie van deze witte steen brengt oneindige liefde, heling en transformatie.