Amethist lampen

De Amethist lamp is krachtige en beschermende verlichting dankzij deze steensoort. Amethist beschermt tegen paranormale aanvallen, zet de energie om in liefde en beschermt de drager tegen alle soorten schade. De Amethist is een beschermende steen en geeft inzicht.

Werking Amethist lamp

Als natuurlijk kalmeringsmiddel is de Amethis lamp ideaal. Het verlicht stress en spanning, kalmeert prikkelbaarheid, brengt stemmingswisselingen in evenwicht, verdrijft woede, angst en ongerustheid. Amethist activeert spiritueel bewustzijn, opent intuïtie en verbetert paranormale vermogens. Verlicht verdriet en negativiteit.

Verlichting Amethist lamp

Hierdoor kan de Amethist lamp als een natuurlijk kalmeringsmiddel werken. Het verlicht stress en spanning, kalmeert prikkelbaarheid, brengt stemmingswisselingen in evenwicht. Amethist is een krachtige en beschermende steen. Amethist beschermt tegen paranormale aanvallen, zet de energie om in liefde en beschermt de drager tegen alle soorten schade, inclusief stress en slechte wensen van anderen. Amethist is een natuurlijk kalmeringsmiddel, Amethist verlicht stress en spanning, kalmeert prikkelbaarheid, brengt stemmingswisselingen in evenwicht, verdrijft woede, woede, angst en ongerustheid. Verlicht verdriet en verdriet, en lost negativiteit op.

Amethist lamp 

In overeenstemming met de Aziatische interpretaties van veel andere edelstenen, zoals maansteen en turkoois, hebben Zuid-Koreanen lang geloofd dat amethist de kracht heeft om stress en hoofdpijn te verlichten en de bloedcirculatie te verbeteren voor een betere gezondheid. Mensen die aan slapeloosheid lijdt, krijgt ook amethist kristallen en edelstenen voorgeschreven om dicht bij hun bed te blijven terwijl ze proberen te slapen.