Himalaya Zoutlampen

Een zoutlamp hult elke ruimte in een aangenaam en sfeervol licht. Het roze zout geeft deze lamp een atmosferische natuurlijkheid,  en kleine zoutmoleculen en ionen zorgen voor een aangename lucht en verhogen je concentratievermogen.
 
Zuiver de lucht en creëer een prachtige sfeer met de Himalaya Zoutlamp!
Roze Himalayazout staat bekend om zijn therapeutische en luchtzuiverende eigenschappen. Himalaya-zoutlampen stoten een stroom negatieve ionen uit die de lucht kunnen zuiveren van allergenen en verontreinigende stoffen om stress te verlichten. Onze 100% hoogwaardige en authentieke Himalaya-zoutlampen komen  uit de hoogste kwaliteit mijn ter wereld – de zoutmijn in Pakistan. Dit ongerepte kristalzout is honderden miljoenen jaren oud en heeft daardoor 
bijzondere gezondheidseigenschappen en een hoog mineraalgehalte.
 
Het is algemeen bekend dat Himalaya zoutlampen een positieve invloed hebben op onze gemoedstoestand en tevens de luchtkwaliteit verbeteren. Daarnaast zou je dieper en meer ontspannen moeten kunnen slapen. De zoutkristallen van de zoutlamp, gesneden uit een natuurlijk blok zout uit de Himalaya, neutraliseren positieve ionen in de omgeving. Een fenomeen dat bijvoorbeeld ook voorkomt in gezonde berg- of zeelucht.
 
Met zijn zachte, gezellige licht verspreidt de lamp een betoverend romantische sfeer. Het kan worden schoongeveegd met een licht vochtige doek. Let op, de lamp mag niet worden blootgesteld aan vocht of stoom aangezien deze vocht zal opnemen en het zout kan oplossen. De warmte van de lamp helpt het  ontbindingsproces tegen te gaan, maar beter van niet!

Himalaya Zoutlampen

De Himalaya zoutlamp geeft een goede sfeer aan de ruimte. LED verlichting in samenwerking met de ioniserende werking van zoutsteen. Geeft een zuiverende lucht in de ruimte waar de sfeerlamp zich bevindt. Gesneden uit roze Himalayazout (uit de Khewra-zoutmijn in Pakistan, waar men denkt dat het zout miljoenen jaren oud is), zijn zoutlampen de perfecte decoratieve toevoeging aan elke kamer – hallo prachtige oranje gloed. Maar de voordelen eindigen niet bij esthetiek, aangezien wordt aangenomen dat zoutlampen ook tal van gezondheids- en spirituele voordelen hebben. Winnen!

Werking Himalaya zoutlamp

De Himalaya zoutlamp heeft een zuiverde werking. Dankzij het zout wordt de ruimte gezuiverd. Handgemaakt en uitsluitend en exclusief te koop bij LightsZ. U kunt kiezen uit een zoutsteenlamp wit of zoutsteenlamp LED. Een van de grootste voordelen van het gebruik van een zoutlamp is het zuiveren van de lucht om je heen. Het is allemaal omdat het ‘natuurlijke ionisatoren’ zijn, wat betekent dat ze de elektrische lading van de circulerende lucht veranderen. Dat is de reden waarom zoutlampen vaak worden geadverteerd als gunstig voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen

Himalaya Zoutlamp LED

Een glazen vaas als behuizing met instelbare kleur verlichting nuances o.a. rood, oranje, geel-oranje. Geschikt en gebruikt tijdens kleurentherapie. Microscopisch kleine (onzichtbare) Himalaya zoutkristallen vliegen door uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of gastenverblijf. Omdat ze een “natuurlijke ionisator” zijn, zenden zoutlampen negatieve ionen uit in de atmosfeer om ons heen; waarvan wordt gedacht dat ze het mentale welzijn bevorderen. Negatieve ionen worden in de natuur in overvloed aangetroffen, vooral rond watervallen en oceanen, daarom wordt aangenomen dat de negatieve ionen die worden uitgestoten door zoutlampen een gevoel van euforie creëren

Himalaya zoutlamp werking

Een zoutlamp zorgt (op natuurlijke wijze) voor een schonere leefomgeving in uw woonkamer (ook gezond voor kat en hond) en een heerlijke nachtrust in uw slaapkamer of babykamer. De natuurlijke Himalaya zoutlamp werking gaat volgt. Een Himalaya zoutlamp is gemaakt van versteend zeezout dat meer dan 250 miljoen jaar geleden is gevormd. Himalaya zout wordt met de hand gedolven en is ongeraffineerd; wat nog steeds enkele overblijfselen van het oude zeeleven kan bevatten. De warmte van de zoutsteenlamp zorgt dat het zoutsteen opwarmt. De energetische Himalaya zout kristallen scheiden zich af en verspreiden zich door de kamerlucht van uw huis. Positieve ionen en vreemde luchtjes in uw huis worden door de zout kristallen geneutraliseerd.

Himalaya zoutlamp kopen

Naast de Himalaya zoutlamp verkoopt LightsZ in Nederland en Europa ook vele andere energetische lampen zoals een Amethist lamp, bergkristal lamp, calciet lamp, Rozenkwarts lamp of Seleniet lamp. LightsZ is een interieur product designer en online lampen winkel in Amsterdam (Noord-Holland). Lightsz staat voor “Maatwerk in energetische verlichting”. LightsZ maakt en leverd mineraal lampen die geschikt zijn voor ieder interieur als sfeer verlichting. Is een zoutlamp gevaarlijk? Nee absoluut niet. Alle lampen voldoen bovendien aan de strengste veiligheids voorwaarden (CE keurmerk).

Himalaya zoutlamp bestellen

Himalaya zoutlampen van Lightsz zijn groot van formaat en zwaar qua gewicht. De grote zoutlampen worden met de hand in elkaar gezet in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

Himalaya zoutlampen werken als een natuurlijke luchtbevochtiger en reinigen je ruimte, waardoor ze perfect zijn voor elke kamer waarin je je spirituele vibes wilt opwekken.