Himalaya Zoutlampen

De Himalaya zoutlamp geeft een goede sfeer aan de ruimte. LED verlichting in samenwerking met de ioniserende werking van zoutsteen. Geeft een zuiverende lucht in de ruimte waar de sfeerlamp zich bevindt. Gesneden uit roze Himalayazout (uit de Khewra-zoutmijn in Pakistan, waar men denkt dat het zout miljoenen jaren oud is), zijn zoutlampen de perfecte decoratieve toevoeging aan elke kamer – hallo prachtige oranje gloed. Maar de voordelen eindigen niet bij esthetiek, aangezien wordt aangenomen dat zoutlampen ook tal van gezondheids- en spirituele voordelen hebben. Winnen!

Werking Himalaya zoutlamp

De Himalaya zoutlamp heeft een zuiverde werking. Dankzij het zout wordt de ruimte gezuiverd. Handgemaakt en uitsluitend en exclusief te koop bij LightsZ. U kunt kiezen uit een zoutsteenlamp wit of zoutsteenlamp LED. Een van de grootste voordelen van het gebruik van een zoutlamp is het zuiveren van de lucht om je heen. Het is allemaal omdat het ‘natuurlijke ionisatoren’ zijn, wat betekent dat ze de elektrische lading van de circulerende lucht veranderen. Dat is de reden waarom zoutlampen vaak worden geadverteerd als gunstig voor mensen met allergieën, astma of andere aandoeningen van de luchtwegen

Himalaya Zoutlamp LED

Een glazen vaas als behuizing met instelbare kleur verlichting nuances o.a. rood, oranje, geel-oranje. Geschikt en gebruikt tijdens kleurentherapie. Microscopisch kleine (onzichtbare) Himalaya zoutkristallen vliegen door uw woonkamer, badkamer, slaapkamer, kantoor of gastenverblijf. Omdat ze een “natuurlijke ionisator” zijn, zenden zoutlampen negatieve ionen uit in de atmosfeer om ons heen; waarvan wordt gedacht dat ze het mentale welzijn bevorderen. Negatieve ionen worden in de natuur in overvloed aangetroffen, vooral rond watervallen en oceanen, daarom wordt aangenomen dat de negatieve ionen die worden uitgestoten door zoutlampen een gevoel van euforie creëren

Himalaya zoutlamp werking

Een zoutlamp zorgt (op natuurlijke wijze) voor een schonere leefomgeving in uw woonkamer (ook gezond voor kat en hond) en een heerlijke nachtrust in uw slaapkamer of babykamer. De natuurlijke Himalaya zoutlamp werking gaat volgt. Een Himalaya zoutlamp is gemaakt van versteend zeezout dat meer dan 250 miljoen jaar geleden is gevormd. Himalaya zout wordt met de hand gedolven en is ongeraffineerd; wat nog steeds enkele overblijfselen van het oude zeeleven kan bevatten. De warmte van de zoutsteenlamp zorgt dat het zoutsteen opwarmt. De energetische Himalaya zout kristallen scheiden zich af en verspreiden zich door de kamerlucht van uw huis. Positieve ionen en vreemde luchtjes in uw huis worden door de zout kristallen geneutraliseerd.

Himalaya zoutlamp kopen

Naast de Himalaya zoutlamp verkoopt LightsZ in Nederland en Europa ook vele andere energetische lampen zoals een Amethist lamp, bergkristal lamp, calciet lamp, Rozenkwarts lamp of Seleniet lamp. LightsZ is een interieur product designer en online lampen winkel in Amsterdam (Noord-Holland). Lightsz staat voor “Maatwerk in energetische verlichting”. LightsZ maakt en leverd mineraal lampen die geschikt zijn voor ieder interieur als sfeer verlichting. Is een zoutlamp gevaarlijk? Nee absoluut niet. Alle lampen voldoen bovendien aan de strengste veiligheids voorwaarden (CE keurmerk).

Himalaya zoutlamp bestellen

Himalaya zoutlampen van Lightsz zijn groot van formaat en zwaar qua gewicht. De grote zoutlampen worden met de hand in elkaar gezet in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

Himalaya Zoutlamp

Deze glazen vaaslamp is een echte Himalaya zoutlamp, gevuld met zoutsteen uit Pakistan. Zuivert de lucht (op natuurlijke wijze) en zorgt voor een schonere leefomgeving in uw woonkamer. Gezond voor kat en hond en zorgt voor een heerlijke nachtrust in uw slaapkamer of babykamer.

  • Wat doet een zoutlamp? – Het bijzondere licht (dat door het zout heen schijnt) zorgt voor een aangename ambiance. De warmte van de LED verlichting zorgt voor verdamping en verspreiding van zoutdeeltjes.
  • Werking Himalaya zoutlamp – De geactiveerde LED verlichting zal warmte veroorzaken wat het Himalaya zout in de zoutlamp zal activeren.
  • Himalaya zoutlamp zuivert lucht – Zout micro-deeltjes zuiveren (scrubben) de lucht kwaliteit van de ruimte waarin u ademt.
  • Himalaya zoutlamp LED RGB multicolor – met de ingebouwde LED verlichting kunt u, via de inbegrepen handige afstandsbediening, de zoutlamp in diverse standen, daarmee kleuren, laten schijnen. Met een LED multicolor lamp is dimmen optie mogelijk.
  • Himalaya zoutlamp wit – LightsZ verkoopt in Nederland grote Himalaya zoutlamp verlichting. De ingebouwde witte verlichting zorgt voor een ambiance verlichting.
  • Grote Himalaya zoutlamp – op zoek naar een Himalaya zoutlamp groot? Maak uw keuze uit onze drie grote vaas modellen: Harmonie, Sense en Yoga. Prijzen zijn per stuk verschillend. Handgemaakt en uitsluitend en exclusief te koop bij LightsZ.
  • Himalaya zoutlamp kopen – LightsZ verkoopt grote Himalaya zoutlampen (en vergelijkbare producten) online. LightsZ webshop is waar u direct online een zoutlamp kan kopen en bestellen.
  • Himalaya zoutlamp stopcontact – moderne sfeerverlichting gemaakt van Himalaya zoutkristal, met ingebouwde multi-color LED-lamp en afstandsbediening. LED-verlichting is niet gevaarlijk, heeft een zeer laag stroomverbruik en maakt licht-effecten mogelijk.
  • Himalaya zoutlamp schoonmaken – een zoutlamp kan stoffig of vlekkerig worden en moet van tijd tot tijd schoon worden gemaakt. Schakel uw zoutlamp uit en laat het zout afkoelen tot kamertemperatuur. Verwijder en reinig het zout met een vochtige doek of schuurspons. Afdrogen met een pluisvrije doek en het zout terug plaatsen.
  • Himalaya zoutlamp betalen – Betaal Lightsz direct via PayPal, iDeal, bank overschrijving of via pinpas (winkel gebouw). Op alle LightsZ producten wordt periodiek prijs korting gegeven. Leverbaar uit kleine voorraad.

Himalaya zoutlampen werken als een natuurlijke luchtbevochtiger en reinigen je ruimte, waardoor ze perfect zijn voor elke kamer waarin je je spirituele vibes wilt opwekken.