Bergkristal lamp

Een Bergkristal lamp van LightsZ heeft het vermogen om energie te absorberen, op te slaan, vrij te geven en te reguleren. Bergkristal is de steen van inzicht, harmonie, liefde en vertrouwen. Dankzij de heldere kwartskristallen wat tevens energieversterkers zijn. Bergkristal resoneert met alle chakra’s en met elk sterrenbeeld. Kwarts bevordert spirituele groei, spiritualiteit, bewustzijn en wijsheid.

Bergkristal staat bekend als de “meester genezer” en versterkt energie en gedachten, evenals het effect van andere kristallen. Het absorbeert, slaat, geeft vrij en reguleert energie. Bergkristal onttrekt allerlei soorten negatieve energie en neutraliseert achtergrondstraling, inclusief elektromagnetische smog of petrochemische straling. Het brengt de fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveaus in balans en revitaliseerde. Reinigt en versterkt de organen en subtiele lichamen en werkt als een diepe zielreiniger, die de fysieke dimensie met de geest verbindt. Bergkristal verbetert paranormale gaven. Het bevordert de concentratie en ontgrendelt het geheugen. Stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Bergkristal (Kristalkwarts, Bergkristal) harmoniseert alle chakra’s en brengt de subtiele lichamen op één lijn.

De Bergkristal lamp verhoogt de inspiratie en creativiteit. Het kan ook helpen bij het concentreren, studeren en vasthouden van wat men leert. Kwarts is nuttig bij romantische relaties, geeft inzicht, rust en vertrouwen.

Helende werking van Yoga bergkristal lamp.

De is de meest krachtige helende steen waarvan wordt gedacht dat hij in alle omstandigheden kan werken. Het staat bekend als de steen van kracht en versterkt elke energie of intentie. Er wordt gezegd dat het beschermt tegen negativiteit en je verbindt met je hogere zelf. Er wordt ook gezegd dat het de pijn verlicht als het op het ongemak wordt geplaatst (zorg ervoor dat u een schoon stuk gebruikt of laat het een paar uur in zout water liggen voordat u het afspoelt en gebruikt).

Tot slot over de bergkristal

Helder bergkristal versterkt op natuurlijke wijze energie. Het wil alles op zijn pad reinigen en zuiveren, inclusief alle chakra’s van het lichaam, evenals andere items in de fysieke en spirituele werelden. Een van de beste manieren om de kracht van een kwartskristal in het dagelijks leven te ervaren, is door het te gebruiken om persoonlijke bedoelingen te versterken