Lichtbakken

Onze lichtbakken zijn op maat ontworpen om de look en feel van uw merk naar een hoger niveau te tillen, en nauwkeurig gekalibreerd om uw afbeeldingen in de meest luxe te presenteren. Elk is gemaakt van natuurlijke materialen om jaren mee te gaan, en CE gecertificeerd om uw veiligheid te garanderen. Bekijk welke lichtbak oplossing geschikt is voor uw bedrijf of interieur. 

Lichtbak van LightsZ

Onze lichtbakken zijn gebouwd met een houten buitenframe en een interne LED lichtbron die is ontworpen om een ​​afbeelding van voren te verlichten. Al onze lichtbakframes worden in eigen huis vervaardigd, met lichtgewicht en extreem duurzame materialen.
 
Wat betreft de verlichting bieden wij warmwit en RGB verlichting aan. Bij LightsZ worden de LED-lampen geïnstalleerd op de randen van het ingebouwde frame waardoor de afbeelding mooi zichtbaar wordt door de reflectie van het stucwerk. De LightsZ lichtbakken zijn zuiniger dan lichtbakken met achtergrondverlichting, waarbij de gehele achterzijde van de afbeelding wordt verlicht. Afhankelijk van de grootte van de lichtbak die u nodig heeft, raden we u contact op te nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw afbeelding gelijkmatig en harmonieus wordt uitgelicht, want dat is onze eerste zorg.
 
Onze lichtbakken met achtergrondverlichting zijn een van de meer populaire display-oplossingen voor horeca en winkels geworden. Met levendige graphics en bijzondere afwerking kunnen deze indrukwekkende displays met achtergrondverlichting niet onopgemerkt blijven.
 
Recente ontwikkelingen in LED-technologie hebben gezorgd voor helderdere, compactere, energiezuinige achtergrondverlichting. Al onze lichtbakken zijn geoptimaliseerd voor luxe en uitstaling die uw merk verdiend. De installatie is snel en eenvoudig en ze worden compact verzonden.
 
Licht is energie, licht leeft en licht trekt de aandacht. Straal helder als een edelsteen. Maar zelfs een edelsteen heeft inkomend licht nodig om te schijnen. Een lichtbak laat uw zaak stralen. Adverteren met een lichtbak is dus altijd een goed idee.
 
In de eenvoudigste vorm wordt één zijde van de lichtbak aan de gevel bevestigd. Een tweezijdige vorm wordt aan de onder of zijkant bevestigd, zodat deze aan twee zijden als lichtreclame fungeert. Door voor led te kiezen, straal je energievriendelijke lichtstralen uit.
 

Wat is een lichtbak

Een lichtbak is een doosachtige constructie die verlicht wordt van binnenuit. Het wordt vaak gebruikt om afbeeldingen te belichten en te vergroten, of om tekeningen en letters op een gemakkelijke manier over te brengen op een ander oppervlak. Lichtbakken worden veel gebruikt in de grafische industrie, zoals bij het maken van reclameborden, neonreclames, en bij het voorbereiden van afbeeldingen voor offsetdrukken. In dit artikel gaan we dieper in op de werking van lichtbakken en de verschillende toepassingen ervan.
 
Lichtbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Sommige zijn klein en draagbaar, terwijl andere groot genoeg zijn om een ​​volledig blad papier te verlichten. Naast de afmetingen kunnen lichtbakken ook verschillende kleurtemperaturen en helderheid bieden. Dit is afhankelijk van het type lamp en het gebruikte diffusiemateriaal. Sommige lichtbakken bieden zelfs de mogelijkheid om de helderheid aan te passen, afhankelijk van de situatie.
 
De werking van een lichtbak is vrij eenvoudig: er wordt een lichtbron geplaatst in een afgesloten doos. Het licht schijnt door een diffuus materiaal, zoals matglas, plexiglas of polycarbonaat, om het oppervlak egaal te verlichten. Op deze manier wordt de afbeelding op de lichtbak verlicht en kan deze worden gezien of gebruikt om andere afbeeldingen over te brengen.
 

Lichtbak reclame

 
In de grafische industrie worden lichtbakken vaak gebruikt om reclameborden en neonreclames te maken. Door een sjabloon van het ontwerp op de lichtbak te plaatsen, kunnen de contouren van de letters of afbeeldingen worden overgebracht op het reclamebord. Dit maakt het eenvoudiger om de letters of afbeeldingen uit te snijden of te vormen.
 
 
Er zijn veel toepassingen voor lichtbakken. Een van de meest voorkomende is om afbeeldingen te belichten om tekenen of schilderen te vergemakkelijken. Door de afbeelding op de lichtbak te plaatsen, kunnen kunstenaars het oppervlak erboven eenvoudig traceren en de lijnen en vormen opnieuw tekenen. Lichtbakken zijn ook nuttig bij het voorbereiden van afbeeldingen voor offsetdrukken. Het licht maakt het gemakkelijker om het artwork op film te plaatsen, wat vervolgens wordt gebruikt om het ontwerp op de drukplaat te overbrengen.
 
 
Lichtbakken worden ook gebruikt in de fotografie, met name in de productfotografie. Door het object op de lichtbak te plaatsen en deze van onderaf te verlichten, ontstaat er een egale verlichting die de contouren van het object accentueert. Dit zorgt voor heldere en duidelijke foto’s van het object, wat ideaal is voor bijvoorbeeld webshops.
 

Tot slot over de lichtbakken van LightsZ

 
Heeft u vragen neem gerust contact op met ons, wij doen ons uiterste best uw vragen te beantwoorden, bel of mail ons om uw bedrijf te laten schitteren.