Agaat lamp

Agaat is een edelsteen met een plat (streepjes kleurige) oppervlak. Deze ornamentale steen is gemaakt van kwarts mineraal. Agaat heeft de bijzondere eigenschappen om negatieve energie om te zetten naar positieve energie. Agaat is een edelsteen die uw geest, uw lichaam en uw ziel in balans brengen. Agaat heeft haar naam te danken aan de rivier de Achetes in Sicilië, daar werd Agaat voor het eerst gevonden.

Agaat heeft een rustgevende en kalmerende werking die innerlijke woede en angst geneest en helpt bij het versterken van relaties.

Agaat lamp op standaard

Geeft je interieur direct een smaakvol tintje met deze prachtige agaat lamp op standaard. Of het nu gaat om het accentueren van uw interieur of het echt als eye cather in de hal te showen, dit onderscheidende decor zal altijd de aandacht trekken. Met een schijf agaat in het midden, biedt het een natuurlijk ontwerp met neutrale tinten. Voor een vleugje contrast wordt dit stuk omlijst door een metalen standaard met een verweerde gouden afwerking voor een look die doet denken aan een antiek erfstuk. 

Door de verlichting geeft de agaat lamp een extra dementie aan uw kamer, het licht weerspiegeld duizenden jaren aard energie deze werkt kalmerend, tegen pijn en helpt bij het vinden van innerlijke talenten. Het geeft de ruimte een zeer verfijnde en verfijnde uitstraling aan je interieur.

Verlichting van moeder natuur

Een ‘agaat’ is een rotsformatie die bestaat uit gestreept chalcedoonkwarts. 250 miljoen jaar in de maak, afkomstig uit vulkanische gebieden.

 Elke agaatschijf is individueel, nooit herhaald, nooit meer gezien. Ze bevatten helende eigenschappen en reinigen de aura, verdrijven negativiteit en intensiveren het mentale welzijn. Dit metamorf gesteente verhoogt de concentratie, het bewustzijn, het logisch redeneren en kalmeert de interne spanning, om het gevoel te geven dat je vrij bent van kwaad.

Tot slot over de Agaat lamp

Heeft u vragen neem gerust contact op met ons, wij doen ons uiterste best uw vragen te beantwoorden