Rozenkwarts lampen

De Rozenkwarts lamp is sfeervolle LED verlichting. Rozenkwarts is de steen van universele liefde. En geeft rust, reinheid en bevorderen. Dit heeft een positieve werking bevorderen en ondersteunen alle organen.

Werking Rozenkwarts lamp

De werking van de Rozenkwarts lamp. Deze LED verlichting kan worden gebruikt bij problemen met vruchtbaarheid, huid aandoeningen en immuun ondersteuning. Deze steen verzacht en geeft inzicht in iedere situatie.regelmaat in het leven.

Rozenkwarts is de steen van universele liefde. Het herstelt het vertrouwen en de harmonie in relaties en moedigt onvoorwaardelijke liefde aan. Rozenkwarts zuivert en opent het hart op alle niveaus om liefde, eigenliefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede te bevorderen. Kalmerend en geruststellend, helpt het om te troosten in tijden van verdriet. Rozenkwarts verdrijft negativiteit en beschermt tegen milieuvervuiling en vervangt het door liefdevolle vibes. Het moedigt zelfvergeving en acceptatie aan en roept zelfvertrouwen en eigenwaarde op.

Rozenkwarts lamp Spirit versterkt en brengt het fysieke hart en de bloedsomloop in evenwicht en maakt onzuiverheden vrij uit lichaamsvloeistoffen. Het versnelt het herstel, verlaagt hoge bloeddruk, helpt bij borst- en longproblemen, geneest de nieren en bijnieren en verlicht duizeligheid.

De Rozenkwarts lamp is sterk gehecht aan zowel het hartchakra. Maar het is geen steen die gewoon in romantiek berust. Rozenkwarts spreekt zachtjes tot allerlei soorten liefde; van genezende communicatie met familie tot het ontwikkelen van een diepere band met echtgenoten en vrienden, en zelfs zoetere tonen van zelfzorg in je eigen wereld.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van rozenkwarts als de “steen van de liefde”, maar een van de niet vaak herkende toepassingen ervan is om stress te verminderen. Het versnelt het herstel, verlaagt hoge bloeddruk, helpt bij borst- en longproblemen, geneest de nieren en bijnieren en verlicht duizeligheid.

Ja, rozenkwarts lamp is een must-have als je gestrest bent of geen empathie hebt, want het is echt geweldig voor de RELEASE of STRESS. En als je erover nadenkt, als we het gevoel hebben dat we geen liefde meer hebben voor anderen, kan het echt verwant zijn aan de stress of waargenomen stress die ze ons bezorgen.

Tot slot over de rozenkwarts lamp

Als je eenmaal genezen bent, barst het kristal je hart open om nieuwe liefde binnen te laten. Het brengt je op één lijn met de energie van liefde, zodat je zowel kunt geven als ontvangen. Met een open hart kun je het gevoel van geliefd en verzorgd worden beginnen te accepteren en te omarmen, en je kunt beginnen een persoon in je leven te laten komen en je dat soort liefde te laten zien.