Italiaans stucwerk met verlichting

zijn decoratieve pleisterafwerkingen prachtig verwerkt in lichtlijsten, LightsZ produceert en levert de beste Italiaanse pleisters en decoratieve verlichting. Onder ons ruime assortiment Italiaans stucwerk vindt u natuurlijke Venetiaanse pleisters. Een uniek kenmerk van het bedrijf is bovendien de ruime keuze aan natuurlijke, milieuvriendelijke led verlichting.

De elegantie van de verlichting is de voornaamste zorg het aanbieden van hoogwaardige verlichte decoratieve stuc producten van kwaliteit en exclusiviteit. Om deze reden hebben we het stucwerk van de Italiaanse traditie lang bestudeerd, deze hebben de eeuwen overleefd dankzij hun tijdloze waarde.

Tegenwoordig is ons werk erop gericht deze antieke recepten aan te passen aan de behoeften van het hedendaagse leven. Zo hebben we Italiaanse natuurpleisters verwerkt met prachtige silhouetten in diverse stijlen.

Wat is decoratief Italiaanse stucwerk

Wanneer toegepast door een ervaren vakman kan LightsZ de Italiaanse decoratieve verlichting afwerkingen, met vrijwel elke denkbare glans, textuur of kleur. Of ze nu gebruikt worden in huizen, kantoren of grootschalige projecten, de flexibiliteit van lichtlijsten kan ruimtes omtoveren tot statement van iedere ruimte.

Van een metallic gladde afwerking die een verleidelijk, subtiel verschuivend licht in elke kamer brengt, tot zacht gestructureerde oppervlakken die een diepte van kleur en ouderwetse elegantie toevoegen. De decoratieve verlichting van LightsZ creëren ruimtes met een ziel

Wat is Italiaans stucwerk?

de is een decoratieve muurpleister op kalkbasis met wortels in de Italiaanse traditie van stucpleisters. Dit natuurlijke stucwerk kan eenvoudig met een troffel worden aangebracht en biedt een zeer decoratieve afwerking die meerdere jaren meegaat. Of u nu de uitstraling van uw woning wilt verbeteren of uw bedrijfspand naar een hoger niveau wilt tillen, dit is iets wat wij kunnen bereiken met onze LightsZ decoratieve verlichting.

Tot slot over LightsZ

Italiaans stucwerk is prachtig in zowel traditionele als moderne bouwstijlen waaronder ambachtsmanstijl en eigentijdse ontwerpen. Deze veelzijdige verlichting verwerkt met pleister werkt perfect op ieder interieur.

Heeft u vragen over de decoratieve stucwerk van LightsZ neem gerust contact op met ons.