Lichtbak kopen

Lichtbak kopen van LightsZ. Wij fabriceren en leveren lichtbakken op maat en heeft een groot assortiment op maat gemaakte lichtbakken voorraad. Onze lichtbakken voor aan de muur zijn beschikbaar voor zowel binnen gebruik. Ze kunnen op diverse maten worden gemaakt en de profieldiepte kan variëren van ultradunne wandmontageframes tot diepe en substantiële lichtbak profielen. De sleutel tot het succesvol promoten van uw bedrijf is het creëren van een opvallende en uitnodigende buitenkant en buitenkant. Een van de meest effectieve manieren waarop u dit kunt bereiken, is met een van onze op maat gemaakte lichtbakken, compleet met uw eigen hoogwaardige silhouette grafische afbeeldingen en duurzame LED’s. 

We hebben vloer staande lichtbakken die populair zijn voor winkels en evenementen, maar ook vrijstaande lichtbakken die zijn ontworpen om gereedschap loos en modulair te zijn, waardoor ze extreem draagbaar zijn. Een LED-lichtbak is de perfecte manier om een ​​ruimte op te fleuren, uw merk en product op de markt te brengen en uw merk te verlichten. We kunnen op maat gemaakte lichtbakken in verschillende vormen en maten maken om exact aan uw projectvereisten te voldoen.

Wat is een lichtbak?

Een lichtbak is in wezen een vierzijdig spanningsframe met het extra voordeel van LED verlichting. De structuur van de lichtbak is gemaakt van duurzaam hout en glas. Alle vier de zijden van het houten frame zijn op het glas bevestigd . De afbeelding is afgewerkt met een metal stuc die rond de buitenrand van de afbeelding is verwerkt. De LED lampen worden op de binnenrand van het frame gemonteerd of op het buitenframe om een neon effect te creëren. Sommige lichtbakken zijn het meest geschikt voor permanente installatie en andere zijn ontworpen als draagbare lichtbakken, perfect voor vervoer van en naar evenementen en geschikt om regelmatig op te zetten en weer af te breken.

 

Tot slot over de lichtbakken van LightsZ

Blader gerust door ons online assortiment of neem contact met ons op om uw wensen van de lichtbak met ons te bespreken.