Neon wandlampen van LightsZ.

De natuurlijke neon wandlampen van LightsZ zijn allemaal verwerkt met kristallen, die ieder een zuiverende werking hebben op uw geestelijk en lichamelijk welbevinden. Iedere lamp heeft een goede omschrijving van de zuiverende en helende werking. 

Handgemaakte wandlampen

Wij ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen op maat gemaakte neon lampen voor ontwerpers, architecten en particuliere klanten. Geobsedeerde creatie, hoogste kwaliteit, luxueuze armaturen van klassiek artistieks tot hedendaags minimaal.Alle lampen en objecten zijn verwerkt met energetische kristallen, dit geeft een extra dementie aan de verlichting omdat de kristallen hun eigen energetische vibratie hebben.

En door het licht dat er door schijnt vult dit de ruimte met energetisch licht die invloed heeft op uw gemoedstoestand. Al eeuwenlang zijn kristallen en mineralen een symbool van schoonheid, elegantie en status, die wordt gewaardeerd om zijn decoratieve, etherische schoonheid en schittering.

Als fabrikanten van op maat gemaakte neon verlichting, geloven wij dat kristallen lampen, in navolging van historische tradities, gekruid met creativiteit en geïnspireerd door oude symbolen, een spectaculaire, luxe toevoeging kunnen zijn aan elke ruimte en hun interieur mogelijkheden zijn grenzeloos.

Een zorgvuldig gekozen, handgemaakte hanglamp bevat een element van exclusiviteit die niet alleen licht uitstraalt, maar ook healing, prestige en buitengewone schoonheid waar je elke keer dat je naar kijkt zult genieten. Een handgemaakte kristallen design lamp van LightsZ is als een juweel dat de kroon op het interieur kan zijn.

Daarom hebben we het merk LightsZ kristallen natuurlijke lampen gecreëerd, dat een symbiose vertegenwoordigt van historische waarachtigheid en hedendaags vakmanschap.

Tot slot over neon

Alle LightsZ producten zijn goedgekeurd met een CE keurmerk. Twee jaar volledige garantie op alle producten, Dat binnen enkele dagen
voor uw deur ligt via PostNL. De LED verlichting is energie-efficiënt (laag verbruik) en veilig te gebruiken in huis dankzij het CE keurmerk. Heeft u vragen over de luxe lampen van LightsZ, neem gerust contact op met ons we zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn om uw wensen of vragen te bespreken.