Neon signs reclame

Ons assortiment LED-neonlampen en goedkope neonreclames zijn te koop en ontvang een cool neon reclame sign voor je kantoor, feest, slaapkamer, thuisbar, pub of garage. Esthetisch, cool, schattig, sexy – wat je ook zoekt, we hebben het in onze winkel of we kunnen het voor je maken.

Onze LED-neonreclames zijn uniek in zijn soort, dit komt omdat we gebruik maken van natuurlijke achtergrond materialen zoals steen, metaal glas en hout. Je kunt zelfs een gepersonaliseerde Custom Neon reclame lamp krijgen met je naam groot geschreven in kleurrijke neonletters – perfect voor bruiloften, verjaardagsfeestjes en kinderkamerdecoratie. Ze zijn veel gemakkelijker te vervoeren en te dragen, waardoor ze ideaal zijn voor evenementen en feestdecoratie, en perfect als bruiloftsdecoratie.
 

Aangepaste LED-neonlichtborden

 
We hebben een fantastisch assortiment neon LED lichtlampen, woordborden en prachtige kunst aan de muur. Ons assortiment omvat alles van eenvoudige neonreclames met hartjes tot gepersonaliseerde neonreclames, van kind veilige LED producten voor kinderkamers tot neonreclames voor verjaardagsfeestjes.
 
Maak een keuze uit ons assortiment coole LED neon flex-vloerlampen, nieuwe neonreclames en neonwoordlampen die eruit zien als neonreclames van echt glas, maar die niet breken, heet worden of de aarde kosten!
Onze hoogwaardige neon flex LED-lampen en -borden zijn perfect voor gebruik als neonkunst, decoratieve verlichting, wanddecoratie of zo ongeveer alles wat je maar wilt. Kan niet beslissen wat te krijgen? We bieden ook cadeaubonnen aan.
 
 
De exacte lengte van het snoer is afhankelijk van de grootte van het bord. Zie de specifieke informatie op de pagina van elk bord. Al onze neon LED signs worden geleverd met voorgeboorde gaten voor eenvoudige ophanging en wandmontage. Kies je voor de afstandsbediening, dan heb je ook een aan/uit schakelaar en 10 helderheidsstanden. De neon verlichting kunnen worden ingesteld om te knipperen met instelbare snelheden.
 

Led flex neon

 
LED flex neon heeft een laag energieverbruik, waardoor ze goedkoper in gebruik zijn dan echte glazen neons en vintage neonreclames. Ze gaan ook lang mee met een levensduur van ongeveer 100.000 uur (meestal 11 jaar continu gebruik). Er zijn geen giftige gassen en de neonlichten worden niet warm, dus ze zijn veilig om aan te raken.