Industriële muurlampen

 
Zoekt u een originele manier om uw mooiste items uit te lichten of juist extra sfeer te creëren op een donkere plek, dan zijn de muurlampen een ideale uitkomst. Ze zijn namelijk zeer geschikt om een leuke en trendy uitstraling in huis te creëren. De muurlampen van LightsZ zijn gemaakt duurzame materialen zoals: hout, metaal, glas, kristal en beton.
 
De lampen zijn industrieel van aard en gemakkelijk aan de muur te bevestigen. De muurlamp(en) is / zijn gemaakt van zowel solide en natuurlijke materialen en brengen een stoere en robuuste uitstraling in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. De perfecte woondecoratie om uw muren op een eigentijdse, catchy en stoere manier aan te kleden.
 
Van elke muurlamp bestaat er maar 1 in zijn soort, professioneel in elkaar gezet met CE gekeurde ledverlichting en bedradingen. Dus u kunt er zeker van zijn dat u een exclusieve collectors item in huis haalt. Alle lampen worden zorgvuldig verzonden of persoonlijk thuis gebracht en op gehangen.
Daarnaast zal de vervaardigde muurlamp, gemaakt van duurzame materialen die een stoere uitstraling creëren in welke kamer u deze ook hangt. De lampen zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Kortom: als u nog een sfeervolle aanvulling zoekt voor uw woninginrichting, dan heeft u een perfecte keuze gemaakt met een van onze motor muurlampen.
 

Unieke industriële muurlampen kopen

 
Muur verlichting werkt naadloos in elke kamer waarin ze zijn geplaatst. Als u bijvoorbeeld wandlampen aan weerszijden van een badkamerspiegel plaatst, zorgt u ervoor dat er voldoende taakverlichting is om u klaar te maken. Ze zijn ook perfect om boven nachtkastjes in de slaapkamer te plaatsen om ruimte te besparen. Creëer een samenhangende ruimte door wandlampen te combineren met complementaire pendels en inbouwspots
 
Til je interieur naar een hoger niveau en verlicht de ruimte in stijl met ons assortiment wandkandelaars. Of je nu op zoek bent naar een moderne koperen wandlamp of zwarte industriële wandverlichting, ons uitgebreide assortiment is verkrijgbaar in een scala aan stijlen, afwerkingen en tinten, wat betekent dat we iets perfects voor je hebben!
 

Waar moet ik wandverlichting plaatsen?

 
De grootte en hoogte van de gewenste ruimte bepalen waar je je wandlampen het beste kunt plaatsen. Meestal wordt de wandlamp ongeveer 1,5 meter boven de grond geplaatst. Als u kiest voor meerdere wandlampen, moeten deze ongeveer 2.5 meter uit elkaar worden geplaatst. Als het echter gaat om wandlampen in de badkamer of slaapkamer, zullen deze op verschillende hoogtes en voeten uit elkaar worden geplaatst, afhankelijk van de hoofdtaken van de kamer.
 

Tot slot over de wandlampen

 
Heeft u vragen of de verlichting, neem gerust contact met ons op. Wij doen ons uiterste best u vragen te beantwoorden.