Een industriële lamp kopen?

Dat doet u hier! Wij ontwerpen unieke industriële design lampen. Bekend om industrieel vakmanschap, het spelen met licht!

Welkom bij LightsZ, dé plek voor al uw eigentijdse, industriële en exclusieve verlichting en woondecoratie. Of u nu op zoek bent naar een stoere hanglamp, een sfeervolle vloerlamp of een speelse bureaulamp, wij bieden u een scala aan robuuste en eigentijdse muurlampen en andere woonaccessoires. Stuk voor stuk uniek in zijn soort. Bekijk de verschillende categorieën om een goede indruk te krijgen van ons aanbod.

Industriële lampen

Wilt u een échte eye-catcher, dan mag een trendy industriële lamp zeker niet in uw interieur ontbreken! Industriële lampen zijn geïnspireerd op eeuwenoude fabriekslampen, mijnlampen en scheepslampen, meestal gemaakt van sterk koper, metaal of aluminium. Al heeft u een moderne, landelijke of klassieke inrichting, industriële lampen passen in elke stijl en zijn echte sfeermakers. De lampen van Engine Art ogen ruig en stoer en hebben grote robuuste kappen die een gerichte en brede oppervlakte verlichten. Dus ideaal boven uw eettafel of in uw gang. Door het eenvoudige en smaakvolle design kunt u ervoor kiezen voor 1 grote industriële lamp of drie op een rij zonder dat deze het geheel overheersen.

Industriële lampen voorzien van een uniek lampen design, dit zijn exclusieve lampen van industriële lamp kopen. Creativiteit en het allerbeste uit industrieel licht halen maakt het dat unieke industriële verlichting zeer geschikt is voor allerlei ruimtes zowel zakelijk als thuis. De industriële verlichting is ontstaan uit authentiek industrieel object. Hierdoor bent u verzekerd van unieke industriële lampen. Design lampen met ieder zo hun eigen verhaal qua lampen design.
Van elke lamp bestaat er maar 1 in zijn soort, professioneel in elkaar gezet met CE gekeurde fittingen en bedradingen. Dus u kunt er zeker van zijn dat u een exclusieve collectors item in huis haalt. Alle lampen worden verzonden netjes verpakt en met zorg verzonden.

De vormgeving van een industriële lamp is uniek en exclusief.

Door de juiste energie te creëren zien wij creatieve mogelijkheden met licht. En streven ernaar het optimale uit iedere verlichting te halen. Hierdoor zijn alle mogelijkheden met licht, grenzenloos te noemen. Waardoor onze industriële verlichting, u licht geeft.

Om een fijne, warme en gezellige sfeer aan te brengen in uw interieur zijn mooie hanglampen echt een must! Deze mogen niet missen op prominente plekken zoals boven de eettafel, in de keuken of in de hal. De lampen van LightsZ worden gemaakt van onderdelen afkomstig van gebruikte duurzame materialen, zoals kristal, hout, metaal, glas en beton. Dit maakt van elke hanglamp een unieke en tijdloze eye-catcher, die in elk interieur past.

Tot slot over Industriële lampen

Of uw een landelijke of antieke woonstijl heeft, de robuuste uitstraling van een hanglamp mag daarin niet ontbreken!
Van elke lamp bestaat er maar 1 in zijn soort, professioneel in elkaar gezet met CE gekeurde fittingen en bedradingen. Dus u kunt er zeker van zijn dat u een exclusieve collectors item in huis haalt. Alle lampen worden verzonden in mooie bijpassende bruine dozen.