Over LightsZ

Introductie @ LightsZ

Oprichter en eigenaar @ LightsZ

LightsZ is opgericht door Steyn van Reede, specialist op het gebied energetische lampen. LightsZ bedenkt, ontwerpt, ontwikkeld, fabriceerd en verkoopt energetische verlichting met een unieke vormgeving. De creatieve en innovatieve geest van Steyn kent geen grenzen (met 25 jaar ervaring op het gebied van interieur design).

LightsZ steyn van reede

Persoonlijke motivatie @ LightsZ

Door de heldervoelendheid van Steyn werd hij op jonge leeftijd al aangetrokken tot spiritualiteit en energie. Zijn passie voor diepgang en liefde voor interieur design, heeft hij kunnen vertalen naar het ontwikkelen en ontwerpen van energetische mineraal lampen en Himalaya zoutlampen.

Sinds zijn opleiding bij de Center of Light is Steyn “in het licht” gaan leven en heeft hij zijn doel gevonden door bewustzijn te brengen bij andere mensen door middel van energetische verlichting.

De verlichting producten die Steyn fabriceerd worden gemaakt van natuurlijke materialen die energetische mineralen of Himalaya zout bevatten. Iedere steen heeft zijn eigen individuele resonantie (trilling) en kan als helend worden ervaren.

Geschiedenis

lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz

Iron & Wheels (2019)

Iron & Wheels was dé plek voor al uw eigentijdse, industriële en exclusieve verlichting en woondecoratie.

Industriële lampen voorzien van een uniek lampen design, dit waren exclusieve lampen. Design lampen met ieder zo hun eigen verhaal qua lampen design.
Door de vormgeving waren de industriële lampen is uniek en exclusief. Door de juiste energie te creëren zagen wij creatieve mogelijkheden met licht

Tevens maakte we Coole T-shirts ook volledig naar eigen ontwerp, doormiddel van drukpers maakten we on demand t-shirts voor de consument. Deze verkochte we in diverse winkels te Amsterdam Iron & wheels

De Motorzaak B.V. (2013 / 2018)

Verbouwen van motorfietsen, dit heb ik gedaan tijdens mijn werkzaamheden als directeur van De Motorzaak B.V. Het bedrijf was gespecialiseerd in verkoop van Moto Guzzi (Officiële dealer Amsterdam) en verbouwen van caféracers en custom motoren. Maar ook bobbers, flat-trackers en scramblers hebben we talloze keren gebouwd. Hiernaast vind u de portfolio, waarin een kleine greep uit de collectie van de vele customs die we door de jaren verbouwd hebben in opdracht van de klant getoond word. In deze periode kwamen mijn vakbekwaamheid als werktuigbouwkundige en motormonteur goed van pas. Ook poedercoaten, spuitwerk, bestickering en natuurlijk ook en elektrische werkzaamheden hoorden bij de toenmalige werkzaamheden.

lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz

Steyndesign – interieurbouw (1999 / 2012)

In de tijd dat mijn bedrijf Steyndesign heette, bouwde ik sinds 1999 t/m 2012 op maat gemaakte interieurs voor de horeca. Tevens was ik gespecialiseerd als onderhoudsmonteur in de horeca. Reparatie- en onderhoudswerkzaamheden zoals schilderen, timmerwerk, laswerk, electra & sanitairwerkzaamheden behoorden alle tot mijn dagelijkse routine. Hiernaast vind u de portfolio van de interieurs die ik toentertijd gebouwd heb.

Steyndesign – interieurdesign / muurschilderingen

Ook maakte ik met mijn toenmalige bedrijf (Steyndesign), interieurobjecten, muurschilderingen, maquettes en lichtlijsten voor de horeca, Hiernaast vind u  een overzicht van mijn toenmalige werkzaamheden. Hieruit zijn de industriële lampen ontstaan die ik hedendaags onder de naam Iron & Wheels op maat maakte en verkocht, per stuk of in aantallen. Al deze werkzaamheden heeft mij gebracht tot het maken van Energetische verlichting van design tot eindreslutaat.

lightz
lightsz product design
lightsz
lightsz product design
lightsz product design
lightsz