Introductie @ LightsZ

LightsZ is opgericht door Steyn van Reede en Sander Schokker. Die samen specialisten zijn op het gebied van energetische lampen. LightsZ bedenkt, ontwerpt, ontwikkeld, fabriceert en verkoopt energetische verlichting met een unieke vormgeving. De creatieve en innovatieve geest van Steyn kent geen grenzen (met 25 jaar ervaring op het gebied van interieur design). Sander is een lichtwerker. Onderstaand een korte achtergrond geschiedenis over Steyn van Reede; oprichter en directeur van LightsZ.com en aandeelhouder Sander Schokker. Dank voor uw interesse in LightsZ.

LightsZ steyn van reede
 

Persoonlijke motivatie @ LightsZ

Door de helder voelendheid van Steyn werd hij op jonge leeftijd al aangetrokken tot spiritualiteit en energie. Zijn passie voor diepgang en liefde voor interieur design, heeft hij kunnen vertalen naar het ontwikkelen en ontwerpen van energetische mineraal lampen en Himalaya zoutlampen.Sinds zijn opleiding bij de Center of Light is Steyn “in het licht” gaan leven, daar heeft hij destijds zijn doel gevonden en zijn ‘drive’ ontwikkeld om bewustzijn naar boven te brengen bij andere mensen door middel van energetische verlichting.De verlichting producten die Steyn fabriceert worden gemaakt van natuurlijke materialen die energetische mineralen of Himalaya zout bevatten. Iedere steen heeft zijn eigen individuele resonantie (trilling) en kan als helend worden ervaren.

Geschiedenis

lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz

Product Design @ Iron & Wheels (2019)

Iron & Wheels was dé werkplek van Steyn van Reede voor het bedenken en maken van eigentijdse, industriële, exclusieve verlichting en woondecoratie.Industriële lampen met een uniek lampen design waren exclusieve lampen die Steyn toen verkocht. Design lampen met ieder zo hun eigen verhaal qua lampen design.Door de vormgeving waren de industriële lampen uniek en exclusief.Steyn ontwierp ook T-shirts naar eigen ontwerp. Door middel van een drukpers maakte Steyn vele T-shirts die werden doorverkocht via diverse winkels in Amsterdam zoals “Iron & wheels”.

Directeur @ De Motorzaak B.V. (2013 / 2018)

De Motorzaak B.V. was het bedrijf waar Steyn heeft gewerkt als directeur; gespecialiseerd in verkoop van Moto Guzzi (Officiële dealer Amsterdam). Steyn hield  zich bezig met het verbouwen van ‘café-racers’ en custom motoren (bobbers, flat-trackers en scramblers).In deze periode kwam de vakbekwaamheid van Steyn als werktuigbouwkundige en motorfiets monteur goed van pas. Ook poedercoaten, spuitwerk, bestickering en elektronica reparatie was iets wat hem toen druk bezig hield.

lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz
lightsz

Interieurbouwer (1999 / 2012) @ steyndesign

Onder de naam Steyndesign bouwde Steyn speciaal op maat gemaakte interieuren voor horeca ondernemers.Ook algemene reparatie- en onderhoudswerkzaamheden (schilderen, timmerwerk, laswerk, elektra & sanitair werkzaamheden) behoorden tot zijn dagelijkse routine.In de afbeeldingen ziet u een aantal interieurs die toen door Steyn zijn gebouwd.

artist muurschilderijen @ Steyndesign

Onder de toenmalige naam Steyndesign maakte Steyn uiteenlopende interieur objecten zoals; muurschilderingen, maquettes en lichtlijsten (voor de horeca).In de afbeeldingen ziet u industriële lampen die onder de naam Iron & Wheels zijn verkocht.

lightz
lightsz product design
lightsz
lightsz product design
lightsz product design
lightsz